Besök ett trevligt café i Nässjö

Är du i Nässjö, så ska du besöka ett café som ligger här. Detta café i Nässjö finns på www.ankaochvaniljsas.se. Du kan besöka deras hemsida inför ditt besök, för att se vad de kan erbjuda. På detta fik kan du äta och dricka gott. Det finns dels kakor, bullar och en massa andra goda saker som man brukar hitta på ett café. Så är du sugen på att fika lite, så ska du svänga in på detta ställe. De har inte bara en massa godsaker i form av fikabröd, utan de erbjuder även dagens lunch. Det bästa är att du får inte bara en portion, utan du kan ta om så många gånger du vill!

Besök ett trevligt fik i Småland

Anka & Vaniljsås är det annorlunda namnet på detta café. Du hittar dem på www.ankaochvaniljsas.se. Hit kan du åka om du är sugen på kakor, eller vill äta lunch. Om du har behov av god mat till en fest du ska hålla, så erbjuder de även catering, Det finns härliga menyer att välja från. Det är både förrätter, varmrätter och efterrätter som du kan välja mellan. 

Du som är sugen på att fika, kan besöka detta café i Nässjö, de har öppet 8-15 måndag till torsdag och fredagar hart de öppet 8-14. Lunch serverar de mellan 11:30 och 13:30. Passa på att stanna till här om du ändå befinner dig i närheten. Du kan som sagt både fika och äta en riktigt god lunch!