Småländsk ostkaka enligt gammalt recept

 En småländsk ostkaka är ett traditionellt hantverk, lagad av de bästa råvarorna. Hos Vrigstads ostkaka hittar du ostkakor som absolut klarar en jämförelse med gamla tiders hembakade ostkakor. Med stor stolthet för de denna tradition vidare både till både till den svenska och Internationella marknaden, men också till nästa generation.

Ostkakan tillverkas enligt gammal tradition, och enligt gamla rutiner. Dessa har förädlats och utvecklats under flera decennier. Givetvis håller ingredienserna högsta kvalitet, så att du som äter dem kan vara säker på att du får en smakupplevelse som du är helt nöjd med.

Det här är ett perfekt alternativ vid olika fester. Det kan handla om studentfester, bröllop, jul, och andra storhelger. Men en välsmakande ostkaka har även sin plats i vardagen. Den fungerar lika bra på fikabordet eller som mellanmål. Ostkakan består till största delen av svenska råvaror, som är utvalda med noggrannhet och en förståelse för vad som ger rätt smak och konsistens.

Ostkaka är en dessert för alla tillfällen

Det här är en dessert som har funnits väldigt länge, och Vrigstad för med stor stolthet traditionen vidare. Detta ostkaksbageri är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationens ostkakatillverkare. Deras målsättning är att uppfylla kundens förväntningar. Detta gäller både när det gäller kvalitet, leveranssäkerhet, och smakupplevelse. De har lämpliga certifieringar för att göra ostkakor som uppfyller alla relevanta krav som ställs. De har ett stort fokus på livsmedelssäkerhet och spårbarhet, och är en del av den Europeiska Jordbruksfondens satsningar på landsbygdsutveckling. Detta har lett till en ny förpackningsmaskin som ger effektivare produktion genom modernisering av förslutning och märkning.

Vrigstad ostkaka bakas enligt ett gammalt recept, som använts under flera generationer, och som har beprövats under lång tid.